Поради това, че имаше протест, пътният експерт Диана Русинова и екипът

...
Поради това, че имаше протест, пътният експерт Диана Русинова и екипът
Коментари Харесай

Русинова измери маркировка и светлоотразителност и отсече: Това вече май не е и за съда!

Поради това, че имаше митинг, пътният специалист Диана Русинова и екипът й успяха да измерят новоположената пътна маркировка по бул. “Патриарх Евтимий ”, бул. “Витоша ” и ул. “Проф. Ф. Нансен ”. Прегледали са и другите средства за сигнализиране. Какво откриха, сподели Русинова в пост в обществените мрежи:

" Черните колчета не преставам да не разбирам кой тъкмо ги избра и какъв брой надалеч е от пътната сигурност този човек, само че пък за сметка на това светлоотразителите по тях не са от материали за пътни знаци, а за ремаркета на тежкотоварни коли, т.е. не са подобаващи за този тип уреди. С други думи - рискови са и не им е там мястото.

За пътната маркировка, е, от дълго време не бяхме мерили пътна маркировка с толкоз ниски параметри. Изискванията за този клас улици са надлежно Qd> 160 в тази ситуация Qd=157 (това се отнася до дневната видимост, което значи, че до месец ще е фрапантно под нормата).

При нощната светлоотразителност е още по-интересно. При условие Rl> 300 имаме фрапиращите стойности от Rl> 22. По принцип това е обикновено, тъй като имаме колосална загуба на перли, което демонстрира, че са употребявани артикули с доста ниско качество. Което е безусловно шокиращо, защото съгласно информация от общински съветници до тук са били изхарчени близо 1 млн. лева

Но в този момент на главната мисъл - преди да изясняват, че всичко било наред и всред расистките мнения по мой адрес, горещо ги предизвиквам да си ревизират изпълнителите и дейностите, тъй като това към този момент май не е и за съда, а за друга институция.

Още нещо, тази организация на придвижването с изключение на, че е противозаконна, е и рискова за хората. "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР